Stank
hoeft niet
te stinken.

Ja, het staat er echt. Stank hoeft niet te stinken. Op het toilet, althans. Want wie kiest voor Geberit DuoFresh, kiest voor een toiletsysteem dat stank direct vanuit de toiletpot verwijdert. > Meer weten? 
 

Zo werkt
DuoFresh.- De geurzuivering voert nare luchtjes direct af vanuit de toiletpot.

- Het filter neutraliseert, waarna de ventilator de nu frisse lucht terug de toiletruimte inblaast.

- Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt voor een frisse spoeling.Zet anders even je geluid aan, dan vertellen we je precies hoe het werkt! We hebben aan een minuutje genoeg.
Bekijk hier hoe Geberit DuoFresh werkt.

 


Geen geurzuivering zonder Sigma40.Om geen vieze luchtjes meer op het toilet te hebben heb je, naast het Geberit DuoFresh inbouwreservoir (artikelnummer: 111.358.00.5), de Sigma40 bedieningsplaat nodig. Deze bedieningsplaat is voorzien van een waterbesparende 2-toets spoeling en kun je, naast het doorspoelen van het toilet, ook de geurzuivering bedienen. Deze stijlvolle bedieningsplaat is verkrijgbaar in aantrekkelijke glazen varianten in de kleuren zwart, wit en umbra en in kunststof zwart en wit.Zwart glas
115.600.SJ.1

Wit glas
115.600.SI.1

Umbra glas
115.600.SQ.1

Zwart kunststof
115.600.KR.1

Wit kunststof
115.600.KQ.1


 


80% van de mensen stoort zich aan stank op het toilet.Mannen hebben er een hekel aan om in andermans stank te zitten.Vrouwen schamen zich als anderen hun toiletgeur ruiken.

 


Gebruikerservaringen.

Bekijk de verhalen van tevreden DuoFresh gebruikers. Klik hier voor meer Gebruikerservaringen.
 

Zoek een showroom.

 

Meer informatie.


Brochure aanvragen.

Geberit heeft een speciale “pratende” brochure gemaakt. Deze vertelt je de exacte werking en voordelen van Geberit DuoFresh zodra je de brochure opent. Niet alleen voor jezelf handig maar ook om anderen te overtuigen. Vraag ‘m gratis aan:
> U kunt de brochure hier ook bekijken.


Meer technische info


Bent u installateur of zzp'er en wilt u meer technische info over DuoFresh, klik hier.
Meer producten met geurzuivering.

Naast Geberit DuoFresh zijn er nog meer producten van Geberit voorzien van geurzuivering, waaronder bijvoorbeeld de AquaClean douchewc. De geurzuivering is in het closet ingebouwd en na het gebruik van het toilet worden de billen gereinigd met warm water. En dit zijn slechts twee van de eigenschappen. Klik op de button om naar de AquaClean website te gaan en meer te weten te komen over de voordelen van een douchewc. Ook de Geberit Monolith sanitair module, waarmee je je toilet kan renoveren in één dag, is voorzien van geurzuivering en vele extra’s functies. Klik op de button voor meer informatie.

© 2017 GEBERIT NEDERLAND

OVER ONS

Geberit is continu bezig met het duurzaam verbeteren van de kwaliteit van leven door het leveren van innovatieve sanitaire oplossingen. Water is ons element!

Kijk ook op www.geberit.nl